Tuija hälsar er hjärtligt välkomna till Vitt & Vackert!

Gustavstorp
Vitt och Vackert driver en stor näthandel där man säljer kläder, inredning, möbler och vintage färg.
Nu har en mysig butik på ca 30 kvadratmeter öppnats på landet mellan Pukavik och Mörrum. Kommer man från Olofström, Bromölla och Sölvesborg kör man in där man säljer husbilar i Pukavik och någon km till så finns butiken på vänster sida.
Vitt och Vackert har tidigare funnits i Sölvesborg och Bromölla. Tuija som driver butiken och näthandeln berättar att rummet i lilla stugan skulle bli en gillestuga men kom på att den skulle passa perfekt som en liten butik och sambon gick med på det. Efter midsommar i år öppnades dörren upp och det har gått över förväntan sedan dess berättar Tuija. Hon trodde det skulle bli rätt tyst i början men både gamla och nya kunder har besökt butiken. Såklart så får ju inte allt sortiment plats i det mindre utrymmet som möbler, all inredning och alla kläder som fanns tidigare men med Tuijas hjälp i butiken kan man beställa det. Fördelen med att ha butik vid hemmet är att slippa resor och då finns det mer tid att lägga på näthandeln. I butiken kan man köpa Kaffe, dricka och glass och utanför finns bord och bänkar att fika vid. Loppis söndag har man redan haft två gånger där folk kommer dit med egna bord och säljer sina loppisprylar och då har även Vitt och Vackert söndagsöppet. Annars är öppettiderna tisdag till fredag 11-18 och lördagar 10-15. Fler loppis söndagar kommer och läs mer om dem på f b och instagram.
Ni som älskar kläder och inredning måste besöka den mysiga butiken som också har ett litet provrum. Där hänger damkläder från det danska märket Marta och från märket Reunion som kommer från Österlen. Ni finner inredning från Affari och Klinta som är svenska designer och från Olsson & Jensen som den stora fina takkronan kommer ifrån och den är tyvärr inte till salu.
Tuija hälsar alla gamla och nya kunder välkomna till hennes butik i Gustavstorp och hjälper er att beställa via nätet om man vill ha den hjälpen.
Text & Foto: Monica Oredsson

Föregående artikelOlofströms skördedag firar 25 år
Nästa artikelFria mensskydd för eleverna i Olofström!