Lokalerna ligger naturskönt några minuter ifrån Sölve mot Gammalstorp, på Gammalstorpsvägen 197-8.

Sölvesborg
Företaget Sölvesborgs Bil startade 1969 och var beläget på Sölvevägen i Sölvesborg. Tonny Brånhage och Mikael Karlsson återstartade Sölvesborgs Bil i fjol efter en tids paus.

Tonny och Mikael

När Tonnys pappa Kjell Brånhage, drev företaget i Sölvesborg och hastigt gick bort vid 57 års ålder så tog Tonny över och drev det fram tills han och Mikael tog en paus från företaget.
Med nya krafter startades det upp och med ett stort antal fasta kunder som gärna kommer ut och lämnar sina bilar går allt på rätt håll. Tonny berättar att saknaden av det sociala i vardagen är underskattat och många kunder får sig en liten social stund.
Våra kunder är de som vi värnar om och hos oss får man personlig service och en hög servicenivå, berättar Tonny.
Man huserar i egna lokaler som är ändamålsenliga för bilverkstad men ändå ligger lite naturskönt några minuter ifrån Sölve mot Gammalstorp, på Gammalstorpsvägen 197-8. Företaget erbjuder även hämtservice för både privata och företagskunder i den mån man hinner.
Här har man två kompletta arbetsstationer med liftar och all ny teknik som kan behövas.
– Vi servar alla märken och är en så kallad oberoende verkstad, berättar Mikael. Man kan komma med både elbilar och bensin/ dieselbilar för service och reparation.
Med ny teknik och bra instrument kan man ta hand om alla olika sorters bilar hos Sölvesborgs Bil.
Service med alla protokoll och intyg ger rätt förutsättningar för bra bilägande. Snabb och rätt service när den behövs är även det något som man erbjuder. Så när din bil behöver lagas eller servas ringer man Tonny och Mikael som löser problemet.
Vi önskar Tonny och Mikael lycka till med sin verkstad.
Text & Foto: Patrik Lundin

Föregående artikelDIN Lokala Bilskadeverkstad
Nästa artikelNOSTALGI OCH MUSIK I GYLLENE TIDER FILMEN “SOMMARTIDER”